Positiivisia tapahtumia
-

Sisältömarkkinointi, webinaarit ja online

Kaikki tuntevat klassiset kissavideot tai nopeasti leviävät meemit. Emme ole tekemässä yrityksellesi lähtökohtaisesti kissavideoita, ellette satu olemaan Kissat ja Lemmikkieläimet Oy -niminen yritys.

Videoformaatin käyttö markkinoinnissa kasvaa jatkuvasti. Videoita hyödynnetään niin palvelujen kuvaukseen, organisaation toiminnasta kertomiseen sekä varsinkin asiantuntijuuden esille tuomiseen. Videon avulla saa potentiaalisten asiakkaiden huomion monesti paljon tehokkaammin kuin pelkkien esitteiden lähettämisellä. Video on tehokas tapa viestiä, koska sen avulla on huomattavasti helpompi kertoa, opettaa, viihdyttää ja tarjota mieleenpainuvaa sisältöä. Video synnyttää mielikuvia paljon tehokkaammin kuin perinteinen printti tai klassinen uutiskirje. Teemme asiakkaittemme kanssa vuosittain satoja videoita, haastatteluja, asiantuntijavideoita, jne asikkaidemme markkinointikäyttöön.

Webinaarit osaksi markkinointia

Webinaarit tuovat helpon ja yksinkertaisen tavan saada asiakkaita ja potentiaalisia asiakkaita yhteen paikkaan ja keskittymään hetkeksi asiaasi. Mikäli webinaarit ovat vielä hankala tai omituinen asia, ei kannata huolehtia, koska meillä on pitkä ja hyvä osaaminen siitä, mitä, miten, kenelle ja millä työkaluilla kannattaa aloittaa. Järjestämme vuosittain asiakkaidemme kanssa satoja webinaareja.

Online-tilaisuudet

Online-tilaisuus on täysin verkon yli tapahtuva asiakastilaisuus, jossa yhdistetään kuva, ääni ja vuorovaikutus yhdeksi kokonaisuudeksi. Tavoitat sen avulla asiakaskohderyhmäsi ja tuotat samalla laadukasta sisältömarkkinoinnin aineistoa. Asiakas haluaa nähdä nopeasti ratkaisuvaihtoehtoja omiin haasteisiinsa. Kiteytetty laadukas ja viihdyttävä videotuotanto havainnollistaa ratkaisut. Live-lähetysten avulla tavoitat asiakkaasi ja tuotat samalla laadukasta sisältömarkkinoinnin aineistoa.

Ota yhteyttä jos kaipaatte tuoreita ja rakkaita näkemyksiä, kuinka voisitte alkaa tekemään tehokasta sisältömarkkinointia.

Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä ja mietitetään miten saadaan teidän markkinointi ja tapahtumamarkkinointi tuottamaan enemmän positiivisia tuloksia